Hakkımızda

Tekirdağ Uçmakdere Yamaç Paraşütü Ekibi

Sonsuz Gökyüzüyle Özgürlüğe Kanat Açın!

Tekirdağ’ın eşsiz doğasında unutulmaz bir macera için Tekirdağ Uçmakdere Yamaç Paraşütü Ekibi olarak buradayız! En özgür anıları yakalamak ve bulutların üstünde adeta dans etmek isteyen herkesi bekliyoruz.

Deneyim ve Güvenlikle Yükseğe Uçuyoruz

Müşterilerimizin güvenliği bizim önceliğimizdir. Tüm pilotlarımız en az 15 yıl deneyime sahip, alanında uzman profesyonellerden oluşur. Uçuşlarımız uluslararası standartları yansıtan EN ve LTF sertifikalı ekipmanlarla gerçekleşir. Her 90 günde bir yapılan titiz kontroller ve muayenelerle ekipmanlarımızın güvenliği sağlanır.

Eşsiz Doğa İle Buluşma

Tekirdağ’ın muhteşem doğasında unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyoruz. Gökyüzünün ve denizin kusursuz bir uyumla buluştuğu bu güzel coğrafyada, özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Yedek paraşütlerimiz her uçuşta yanınızda, tüm ekipmanlarımız her uçuş öncesi detaylı bir şekilde kontrol edilir.

Burhan Felek
Burhan Felek

Kurucu & Founder

Korkuların Hayallerinden Yüksekte Olmasın. Gökyüzünde sizi bekliyoruz.

Uçmakdere Paraşüt
Tekirdağ Uçmakdere Yamaç Paraşütü

Uçmakdere Yamaç Paraşütü

Sevdiklerinize Yamaç Paraşütü Bileti Hediye Edin !

Gökyüzüne yükselmek, rüzgarın kanatlarınızı okşadığını hissetmek ve özgürlüğün tadını çıkarmak, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en özel deneyimlerden biridir. Yamaç paraşütü bileti, sıradanlaşmış hediyelerin dışına çıkarak, sevdiklerinizi gerçekten etkileyecek ve onlara unutulmaz anılar yaşatacak bir armağandır.

Macera Deneyimini Bizimle Hissedin, Bizimle İletişime Geçmekten Çekinmeyin !

Merak ettikleriniz hakkında herhangi bir soru sormaktan çekinmeyin; size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Ekibimiz

Profesyonel Pilotlarımız

Firmamız bünyesinde çalışan tüm yamaç paraşütü pilotları, en az 15 yıl uçuş deneyimine sahip alanında uzman pilotlardan oluşur. Kadromuzdaki her pilot, Türk Hava Kurumu (THK), Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (TSHF) tarafından yetkilendirilen lisanslara sahiptir. Bu sayede uçuşlarımız, uluslararası standartlara ve güvenlik protokollerine uygun bir şekilde gerçekleştirilir.

Tekirdağ Yamaç Paraşütü

Burhan Felek

Yamaç Paraşütü Pilotu

Habip Erdem

Habip Erdem

Yamaç Paraşütü Pilotu

Hakan Göksu

Hakan Göksu

Yamaç Paraşütü Pilotu

Canlı Destek
Canlı Destek
Scan the code
Uçmakdere Yamaç Paraşütü
Merhaba !
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?